tag:blogger.com,1999:blog-1728528875856354866.post5546685369735657040..comments2024-02-14T09:12:12.656-08:00Comments on Jeść, by żyć w zdrowiu!: NAJLEPSZY WEGAŃSKI TORTDominika Veganhttp://www.blogger.com/profile/12295165974165136817noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1728528875856354866.post-60581127929558284282020-02-19T10:23:43.971-08:002020-02-19T10:23:43.971-08:00Pozdrawiam serdecznie 😘Pozdrawiam serdecznie 😘Dominika Veganhttps://www.blogger.com/profile/12295165974165136817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1728528875856354866.post-27413899630088131262020-02-19T10:23:26.205-08:002020-02-19T10:23:26.205-08:00Tak. Oczywiście. Używała Pani tych samych rodzajów...Tak. Oczywiście. Używała Pani tych samych rodzajów mąki? Jeśli tak, to nawet zedytuję przepis. 1/2 szklanki więcej wody i będzie dobrze. Oby nie przesadzić i ciasto nie było zbyt lejące, bo wtedy wyjdzie zakalec. Ewentualnie, by biszkopt był bardziej miękki można obficie naponczować herbatą np. Generalnie z mąki z pełnego przemiału ciasta wychodzą cięższe. Nam to nie przeszkadza. 😋😋😋Dominika Veganhttps://www.blogger.com/profile/12295165974165136817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1728528875856354866.post-19326350780244248262020-02-19T09:51:32.947-08:002020-02-19T09:51:32.947-08:00Dzień dobry :)
Dziś zrobiłam, w smaku rewelacja, j...Dzień dobry :)<br />Dziś zrobiłam, w smaku rewelacja, jednak, żeby następnym razem biszkopt był bardziej miękki mogę dodać więcej wody?Anonymousnoreply@blogger.com